Software/løsning

Hos PrinterEksperten har vi flere software løsninger som vil kunne hjælpe jeres virksomhed med at forbedre samt effektivere dagligdagens arbejdsgang.

AUTOSTORE

Mulighed for at lave specifikke scannings løsninger som f.eks. digitalt arkiv med mulighed for OCR behandling(tekst genkendelse).

Autostore er et fabelagtigt software som har mange muligheder. Så har I en udfordring, er I velkommen til at tage kontakt til os. Så finder vi en effektiv løsning til jeres virksomhed.

SAFEQ

Har I udfordringer med printjobs der forsvinder i mængden

af alle andre dokumenter i Jeres fælles printer? Så er SafeQ løsningen. SafeQ giver mulighed for at bruge kort/chip, smartphone eller kode til at frigive printjobs. En smart løsning der samtidig sikre personfølsomme print ikke ligger til frit skue.

Se vores korte video herunder for mere info.

printSECURE

Med en printSECURE løsning fra PrinterEksperten kan du med ro i sindet efterlade dine Develop maskiner tændt om natten. printSECURE er en pendant til Develop IneoSecure, som du kan læse mere om her. Det overholder blandt andet de strenge krav i den internationale it sikkerhedsgodkendelse ISO 15408. Med printSECURE er du og dine printere/MFP også klar til den nye EU-persondataforordning.

Tøv ikke – ring til os i dag!

Er I interesseret i at høre mere eller har jeres virksomhed et behov for digitalisering eller effektivisering, som ønskes belyst. Så tøv ikke – giv os allerede et ring i dag.