Om os

PrinterEksperten har et bredt sortiment fra markedets førende print producenter. Vi servicerer og rådgiver erhvervskunder i hele Danmark. Vi har egen service og support afdeling, med uddannede systemteknikere som besidder de kompetencer og certifikater som vores løsninger kræver og kunder efterspørger.

PrinterEksperten udvikler, implementerer samt rådgiver om værdiskabende løsninger. Dette effektiviserer arbejdsgange og frigiver ressourcer.

Hvis I ikke ved, hvor I skal lede efter besparelser, eller hvordan I gør jeres virksomhed endnu mere effektiv – så kan vi hjælpe jer.

Vi er en dynamisk virksomhed der er specialister i at skabe de bedste løsninger, som er tilpasset din virksomhed og stræber efter fuld tilfredshed hos vores kunder.

Hos PrinterEksperten er det vores vigtigste opgave at finde de løsninger, produkter og serviceydelser I har brug for.

PrinterEksperten vil i samarbejde med jer lave en grundig analyse af jeres virksomhed. Vi vil i fællesskab med jer lave en skræddersyet løsning, som passer præcist til jeres behov. Resultatet er markedets bedste løsninger i forhold til pris, kvalitet og service.

Jørn Koch Andersen

Jørn Koch Andersen

Indehaver og direktør

Louise Koch Andersen

Louise Koch Andersen

Økonomi

Pernille Fabricius

Pernille Fabricius

Marketing

Casper Røder Hedegaard

Casper Røder Hedegaard

System tekniker

Lars Bech Mejlholm

Lars Bech Mejlholm

System tekniker

Poul Rytter

Poul Rytter

Tekniker

Christian Raunsbæk

Christian Raunsbæk

Tekniker

Mads Ellekilde

Mads Ellekilde

Tekniker

Niels Nyborg

Niels Nyborg

Chefkonsulent

Jan Rafn

Jan Rafn

Konsulent

Tonni

Tonni

Vagthund

Vi er stolte sponsorer af

Vi støtter den unge racerkører Valdemar Eriksen i at opnå en professionel karriere som racerkører. Udover Valdemar er topambitiøs, har man formået at etablere et erhvervsnetværk og en branding-platform omkring Valdemar, som gør det attraktivt for os som virksomhed at bidrage økonomisk.

Printer Eksperten ApS │ Otto Mønsteds Vej 8 │ 9200 Aalborg SV │ Tlf 70 209 219 info@printereksperten.dk