AV-udstyr

Inden du beslutter dig for køb af AV-løsninger, er det vigtigt at få klarlagt dine præcise behov. Det hjælper Printereksperten gerne med, og vi vil ud fra et personligt møde og eventuelt besøg i dine lokaler altid sammensætte et uforpligtende tilbud. Vores erfaring med dimensionering og bestykning af AV-udstyr til møde-, konference- og undervisningslokaler sikrer en løsning, som står mål med dine forventninger.

Vi tilbyder bl.a. AV-løsninger inden for projektorer og lærreder, interaktive tavler, rumstyringssystemer, digitale informationssystemer, storskærme, videokonferencesystemer, lydanlæg, LED storskærme samt touchskærme.

Vi arbejder med at skabe en kommunikationsplatform, der samler tale, chat og video i én løsning, der kan tilgås på alle organisationens arbejdsenheder. Vi kan hjælpe din virksomhed med professionel rådgivning og sparring, så I får den løsning, der passer til jeres behov. Vores konsulenter sikrer, at løsningen bliver fuldt integreret og kommer til at fungere i jeres nuværende setup.

Starten på en lektion kan være besværlig og tidskrævende. Både for underviser, elever – og for den IT-supporter, der måske skal tilkaldes. Men sådan behøver det heldigvis ikke at være! Målet med vores rådgivning er at fjerne fokus fra teknikken og få et perfekt møde, hvor alt udstyr – fra PC og display til højtaler, mikrofon og webcam – er klar fra første klik.

Det er ofte undervurderet, hvor stor værdi, den rigtige AV-løsning giver. Derfor er det vigtigt have en seriøs leverandør, som kan rådgive og vejlede. Vi har stor erfaring, med hvordan man integrerer AV-udstyr, og hvordan det bruges i det daglige. Vi har erfaring med helt simple klasselokaler til fjernundervisning. Fjernundervisning kræver en anden form for disciplin fra underviser og elevernes side. Både i forhold til at arbejde mere selvstændigt og ikke mindst når 30 elever er samlet på ét videoopkald.

Skal vi hjælpe dig?