Leasing af printer

Vil du gerne kunne printe uden bekymringer og splitte regningen op, så du ikke er tvunget til at smide beløbet på én gang? I så fald er du endt det helt rigtige sted. Hos PrinterEksperten tilbyder vi nemlig leasing af printer til erhverv. Vi ved, om nogen, at prisen på printere til erhverv kan være høje, hvilket indimellem får nogle virksomheder til at vælge en billigere løsning. En billigere løsning er dog ikke altid hensigtsmæssig, hvis du er afhængig af din printer rent professionelt og heller ikke er interesseret i at blive afbrudt og forstyrret i dit arbejde, fordi printeren ikke fungerer optimalt.

Ved at lease en printer hos os får du ikke blot mulighed for at få en kvalitetsprinter til erhverv, der er valgt med udgangspunkt i arbejdspladsens specifikke ønsker og behov. Du får derimod også en kvalitetsprinter til erhverv, hvor vi står for vedligehold, reparationer samt skift af toner/blæk. Det eneste, du skal sørge for, er strøm og papir. Vigtigst af alt, slipper du for at smide et engangsbeløb, da du med leasing af printer hos PrinterEksperten kan holde prisen nede ved at betale en fast månedlig pris.

Få en fordelagtig aftale

Leasing af printer til ethvert behov

Udvalget af leasing-printere er stort, og hos PrinterEksperten kan du ganske enkelt lease alle vores printere. Alle printerne er i så høj kvalitet, at du både som arkitekt, ingeniør, grafiker m.m. kan benytte dem i dit daglige arbejde. Hvad end din virksomhed blot har brug for en leasing-printer til ad hoc-brug eller er afhængig af en printer i det daglige arbejde, kan vi hjælpe dig med at finde en løsning.

Fælles for vores udvalg af printere er, at de er i højeste kvalitet og fra anerkendte mærker som f.eks. Konica Minolta, HP og Epson. De adskiller sig dog fra hinanden på en række områder. Vi tilbyder nemlig både industriprintere, laserprintere, trådløse printere, multifunktionsprintere, inkjet-printere, kontorprinter, storformatprintere osv. Dermed kan du helt sikkert også finde en printer til leasing, som matcher virksomhedens behov og krav.

Hvordan forløber en leasingaftale hos os?

Hos PrinterEksperten løber en typisk leasing af printer over 36 eller 60 måneder. Din virksomhed kan dog sagtens vælge at lade den løbe kortere tid end det. Det handler blot om, hvor høj den månedlige ydelse skal være. I vores leasingaftale er der inkluderet en række faste omkostninger per måned som blandt andet leasingydelsen, serviceaftale m.v.

Hvad der giver bedst mening for din virksomhed at investere i afhænger i høj grad af jeres behov.

Skal I hovedsageligt have en printer, således I kan printe kontrakter, aftaler, dokumenter, salgsmateriale og deslige i ny og næ, kan du sandsynligvis nøjes med at lease en mindre printer. Skal en leasing-printer derimod bruges til at printe professionelt grafisk materiale, tegninger og lignende, er der god mening i at lease en større og kraftigere printer, som både kan klare printerjobbet hurtigere og ikke mindst i den ønskede kvalitet.

En leasingaftale, der er til at forstå

Hos PrinterEksperten går vi utroligt meget op i den gode og personlige service. Som kunde hos os må du aldrig føle, du er overladt til dig selv, og af den grund må du naturligvis ikke tøve med at kontakte os, såfremt du har spørgsmål. Vi er her netop for at hjælpe dig med at finde den rette printer til leasing. Vi har et dybdegående kendskab til alle vores printere, og derfor har vi også fagekspertisen til at kunne give dig gode råd og vejledning i forhold til valg af printer og leasingaftale. Vi deler hellere end gerne ud af vores erfaring, så tag endelig kontakt til os.

Udover at tilbyde en imødekommende og god service, er det mindst lige så vigtigt for os, du får en leasingaftale og -kontrakt, som er 100 % gennemskuelig. Hos PrinterEksperten kan du vinke farvel til skjulte gebyrer og kringlede kontrakter, der forvirrer mere, end de gavner. Måske har du eller din virksomhed indgået en form for leasingaftale før og oplevet, at kontrakten var uforståelig? Det sker ofte, og dette vil vi gerne komme til livs.

Hos PrinterEksperten arbejder vi ikke med uforståelige leasingaftaler. Tværtimod. Betingelserne for vores leasingaftaler er ganske enkelt skrevet, så alle kan forstå det. Få fingrene i en kontrakt til leasing af printer, hvor det tydeligt fremgår, hvad de månedlige udgifter er, hvad de dækker, og hvornår aftalen ophører.

Leasing af printer hos PrinterEksperten – hør mere allerede i dag

Er du og din virksomhed på udkig efter leasing af printer? I så fald er du endt det helt rigtige sted. Hos PrinterEksperten har vi flere års erfaring med leasing af printer til forskellige typer erhverv og brancher i Danmark. Der findes ganske enkelt ikke en virksomhed, en geografisk beliggenhed eller et teknisk problem, som vi ikke kan hjælpe med at finde en løsning på.

Indgår du en leasingaftale på en printer hos os, er du ikke blot garanteret en kvalitetsprinter, men derimod også en aftale, der er gennemskuelig og lavet med udgangspunkt i din konkrete virksomhed. En printer til industrien kan hurtigt løbe op i mange penge, og det er ikke alle virksomheder, som kan eller har lyst til at smide beløbet på én gang.

Heldigvis gør vi det muligt at få stablet en aftale på benene, således du kan få fat i en printer af høj kvalitet til din virksomhed – uden du behøver hive den store tegnebog frem. Du kan i stedet holde prisen nede ved at betale en fast månedlig pris.