Serviceaftale

Er du på udkig efter en printer til erhverv, der matcher arbejdspladsens behov? I så fald er du endt det helt rette sted. Hos PrinterEksperten hjælper vi dig nemlig ikke blot med at finde den rette printer i vores store udvalg af printere til erhverv fra anerkendte producenter som Konica Minolta, HP, Epson og mange flere. Vi hjælper dig faktisk også med at vedligeholde og reparere printeren gennem vores serviceaftale, således du ikke bliver forstyrret eller afbrudt i dit arbejde – mere end højst nødvendigt. Dermed kan du helt sikkert finde netop dén løsning, du har brug for.

Fælles for vores printere er, at de er i højeste kvalitet, men vores serviceaftale er også i en klasse for sig. Vi går ganske enkelt ikke på kompromis på disse områder, da vi ved, det er investeringen værd at købe kvalitetsmaskiner, der er funktions- og leveringsdygtige mange år frem. Når du køber en printer hos os, får du en maskine, der kan holde i lang tid frem trods de, til tider, hårde arbejdsvilkår. 

Ikke desto mindre skal en printer vedligeholdes og genopfyldes med toner og blæk, og du kan heller aldrig helgardere dig mod eventuelle tekniske problemer. Af den grund tilbyder vi en serviceaftale, således du er dækket ind på alle fronter. Du skal kun sørge for at levere strøm og papir – og papir kan vi endda også være behjælpelige med at finde til gode priser.

Skal vi lave en serviceaftale?

Imødekommende og kyndig support

Hos PrinterEksperten sætter vi en dyd i at levere en god oplevelse og service for vores kunder. At erhverve sig en printer til erhverv er ikke just en billig investering, og derfor skal købsoplevelsen og den efterfølgende service også være i top. Vi er eksperter inden for printere og kender til alle vores produkter. Derfor er du også sikret en effektiv og ikke mindst personlig service samt kyndig rådgivning og vejledning, når vores teknikere rykker ud for at reparere eller vedligeholde din printer.

PrinterEksperten tilbyder både attraktive serviceaftaler og kompetent support, hvilket sikrer dig merværdi i form af stabil drift og høj sikkerhed. Der er ikke nogen grund til, at du selv ligger og roder med at skifte toner, blæk eller reservedele. Lad i stedet vores uddannede teknikere stå for denne del, da de har indgående viden på området.

Serviceaftaler, der matcher kundernes behov

Hos os kan du lave serviceaftaler, der passer til arbejdspladsens behov og krav. Serviceaftale på printeren vil ganske enkelt blive udarbejdet med udgangspunkt i den konkrete printer, og du vil kende de faste omkostninger pr. måned. Det skal nemlig være slut med skjulte gebyrer og uforudsete udgifter.

Vil du gerne høre, hvordan en serviceaftale på en printer til erhverv kunne se ud for dig? Eller brænder du måske inde med spørgsmål til vores serviceaftale eller historien bag vores forretning, er du mere end velkommen til at kontakte os. Vores professionelle medarbejdere står klar til at hjælpe og vejlede dig, så vi i fællesskab kan finde frem til den bedst mulige serviceaftale for dig.

Du kan være sikker på at møde et yderst kvalificeret fagpersonale, når du vælger at handle hos os – fra start til slut. Vi vil gerne have, du får fat i den helt rette serviceaftale, der understøtter arbejdspladsens behov og ønsker, og derfor kan du forvente at få samme service og rådgivning over hele linjen.

Serviceaftaler til B2B – dét får du

At vores maskiner er i højeste kvaliteter betyder naturligvis også, du kan forvente, at vores serviceaftale er det samme. Det vil sige, at uanset hvilken printer til erhverv du har, kan du få glæde og gavn af vores serviceaftale. Hos PrinterEksperten er vi altid opdaterede med nyeste teknologier og maskiner samt dertilhørende software og applikationer, og af den grund kan vi altid yde ordentlig og effektiv support af din printer.

Vores serviceaftale inkluderer forbrugsstoffer, reservedele og en tekniker, og du skal altså hverken bekymre dig om at skifte blæk, toner eller reparation. Alt dette overlader du til os. Vi tilbyder nemlig en fordelagtig serviceaftale, hvor din eneste opgave er at skaffe strøm og papir. Du skal ikke engang tænke på at genopfylde blæk eller toner, for det gør vi selvfølgelig. Alle kunder bliver også tilbudt vores kunder @-remote, som automatisk advarer os, når din printer er ved at løbe tør for toner eller behøver teknisk support.

Effektiv support online
eller ude hos din virksomhed

Skulle der opstå uventede komplikationer, som den ikke advarer os om, er du naturligvis også mere end velkommen til at kontakte os. Vores landsdækkende tilstedeværelse med teknikere sikrer nemlig, der altid er en tekniker inden for 4 timer fra dig. Har du selv en idé om, hvad problemet skyldes, og hvordan det kan løses, kan du også give os et kald, så en tekniker kan yde ekstern support og hjælpe med at afklare, hvorvidt det er nødvendigt, teknikeren rykker ud.

Med vores serviceaftale er arbejdspladsen helgarderet mod eventuelle printerproblemer, men du undgår også selv at skulle sørge for vedligehold af maskinen. Det kan altså godt betale sig at investere i en serviceaftale til din maskine, da du på den måde slipper for at bekymre dig om driften af den og i stedet kan fokusere på dét, du er bedst til. 

Du kan lave skræddersyede serviceaftaler hos os, hvor du kun betaler for arbejdspladsens forbrug i form af en fast månedlig pris. Det betyder ganske enkelt, du kender de faste omkostninger pr. måned, og på den måde slipper du for dyre, uforudsete udgifter samt skjulte gebyrer.

Reservedele til printere

Hos PrinterEksperten forhandler vi udelukkende maskiner fra anerkendte producenter – herunder eksempelvis HP, som er kendte for deres gennemførte og gennemtænkte printere til privat- og erhvervsbrug. Vælger du at indgå en serviceaftale med os på din printer, kan du vide dig sikker på, vi leverer og benytter reservedele, der passer til din maskine. 

Når du køber en original printer fra Epson, Konica Minolta eller HP, kan du altså vide dig fuldkommen sikker på, at du får den absolut højeste kvalitet i reservedele også. Vi overlader ikke noget til tilfældighederne med vores reservedele, og du kan derfor roligt sætte din lid til os. Dermed er du faktisk også sikker på, din printer får de helt rette reservedele, som passer til den konkrete model. Vi sørger for at have, eller bestille, alle de rette reservedele, din printer skulle få brug for for igen at blive godt kørende.

Tegn en fordelagtig serviceaftale til
din printer hos Printereksperten

 

Er du på udkig efter en printer, og vil du ydermere gerne slippe for alt, der hedder vedligehold og reparation? I så fald bør du nøje overveje at tilkøbe en serviceaftale hos os. I samspil med dig tegner vi en serviceaftale med udgangspunkt i den konkrete printer og arbejdspladsens behov, således vi i fællesskab kan finde frem til den bedst mulige aftale.

Hos PrinterEksperten er det nemlig vores vigtigste og fornemste opgave at finde løsninger, maskiner og serviceydelser, der matcher jeres arbejdsplads og behov. Det skal være slut med dyre serviceaftaler, som er svære at gennemskue, og ligeledes bør skjulte gebyrer også høre fortiden til. Interesseret i at høre mere om dine muligheder? Så tøv endelig ikke med at kontakte os allerede i dag.