Printer Eksperten ApS • Otto Mønsteds Vej 8 • 9200 Aalborg SV • Tlf 70 209 219 • info@printereksperten.dk

ServicePrinterEksperten tilbyder de mest attraktive support og serviceaftaler.

Dette sikrer jer merværdi i form af stabil drift samt høj sikkerhed.

 

Det er ofte umuligt at gennemskue de løsninger der er til rådighed på

markedet, men vi kan hjælpe jer med at få et klart overblik over jeres

omkostninger samt muligheder.

 

Hos os kan I lave serviceaftaler, hvor I kun betaler for jeres forbrug i form af en fast sidepris. - I kender de faste omkostninger pr. måned.

 

Vi adskiller os fra en typisk leasingaftale, ved at vores løsninger er fleksible samt I kan til hver en tid ændre i jeres serviceaftale, så den altid passer til de skiftende behov der er i en moderne virksomhed.


Vi tilbyder vores kunder @-remote som automatisk vil advare os, når jeres printer er ved at løbe tør for toner eller behøver teknisk support.

Vores landsdækkende tilstedeværelse sikrer, at der aldrig er en tekniker mere end 4 timer fra dig.

Hos Printereksperten er det vores vigtigste opgave at finde de løsninger, produkter og serviceydelser I har brug for.

Hos PrinterEksperten er vi altid opdaterede med de nyeste og mest populære teknologier og produkter inden for printere, multifunktionsprodukter og tilhørende software samt applikationer.
 

Forbrugsstoffer

Med en serviceaftale skal du ikke tænke på at bestille toner. Det foregår automatisk. Det er alt fra toner, tromler, developer og dertil forbrugsstoffer.

Tekniker

Med en serviceaftale er teknikeren allerede betalt. Det er både kørsel i bil og tid til reparationen. Så alt du skal gøre er at ringe efter os.

Reservedele

Med en serviceaftale er reservedele betalt. Teknikeren har de fleste reservedele med i bilen så I hurtigt kan blive print klar igen.